Ruoka-allergia-com - Gluteeniton verkkokauppa

Gluteeniton verkkokauppa

Jälleenmyyjät

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä uudet reseptit ja parhaat tarjoukset sähköpostiisi!
Nimi:
Sähköposti:

vihdoin suomessa

tyytyvaisyys

Yrityksestä

Ruoka-allergia.com -sivuston syntykakku

"Minulla diagnosoitiin keliakia, kun olin viisivuotias. Nyt olen syönyt gluteenittomasti 22 vuotta ja voinut hyvin. Kun sain diagnoosini vuonna 1989, ei gluteenittomia tuotteita ollut juurikaan tarjolla. Kaupoista saattoi löytää yhtä jauholaatua, jos oli onnea. Tänä päivänä tarjonta on jo jotain aivan muuta. Keliaakikon elämä ei ole enää kieltäytymistä erilaisista elintarvikkeista tai ravintolaillallisesta ystävien kanssa. Nykyään lähes kaikki tietävät sanan "keliakia" ja tietävät, että se tarkoittaa gluteenitonta ruokavaliota. Markkinoille myös ilmaantuu jatkuvasti uusia tuotteita, jotka sopivat gluteeniallergikoille.

Olen kiinnostunut ruoanlaitosta ja leivonnasta, ja olen aina ollut valmis testaamaan uusia gluteenittomia tuotteita löytääkseni parhaat mahdolliset vaihtoehdot. MixWellin gluteenittomilla jauhoseoksilla on helppo leipoa hyviä ja lähes "normaaleja" leipiä ja leivonnaisia. Jauhoseoksia on vaivatonta käyttää, ja tulokset ovat joka kerta yhtä herkullisia. Haluan helpottaa muiden samassa tilanteessa olevien arkea tuomalla nämä gluteenittomat jauhoseokset myyntiin myös Suomessa. " kertoo Mia Åminne.

MixWell -tuoteperhemix-well

Liikeidea

MixWellin tarkoituksena on valmistaa tuotteita, jotka maistuvat niin hyviltä, että kaikki haluavat nauttia niitä. Tuotteet eivät saa maistua ”gluteenittomilta”. Koko perheen tulee voida syödä samaa ruokaa, ja kaikkien vieraiden tulee voida maistella kaikkea tarjolle laitettua.

Historia

MixWell on vuonna 1999 perustettu perheyritys. Alusta asti yritys on kasvanut voimakkaasti, ja tänä päivänä MixWellin tuotteita on saatavilla Ruotsin suurimpien kauppaketjujen myymälöissä ja apteekkien valikoimissa. Useat leipomot Ruotsissa ja myös muissa maissa käyttävät MixWellin jauhoseoksia tuotannossaan.

Tutkittua

Kaikki MixWellin tuotteet valmistetaan gluteenittomaan tuotantoon sopivissa tiloissa. Västeråsin kunnan ympäristö- ja terveyslautakunta valvoo säännöllisesti tuotantoa ja tiloja. Tuotteiden korkeaa laatua valvotaan säännöllisin tutkimuksin. MixWellissä noudatetaan Codex Alimentarius (WHO ja FAO) -säädöksiä gluteenittomasta tuotannosta. Kaikki valmistus tapahtuu HACCP-määräysten mukaisesti.

Nya Mixwell AB
Saltängsvägen 34
721 32 Västerås
Puhelin: 021-350960
Yritysrekisteritunnus: 556746-6106

Maahantuonti ja myynti:

Edlit Production Oy
Kastuntie 49
20300 Turku

Toimisto: Mia Åminne
Puh. +358 40 6848 158
sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ostoskori on tyhjä