Ruoka-allergia-com - Gluteeniton verkkokauppa

Gluteeniton verkkokauppa

Jälleenmyyjät

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä uudet reseptit ja parhaat tarjoukset sähköpostiisi!
Nimi:
Sähköposti:

vihdoin suomessa

tyytyvaisyys

Tuotteemme

Gluteeniton ja laktoositon Vaalea perusjauhovaalea perusjauho

Monipuolisesti käytettävä gluteeniton ja laktoositon jauho. Käytä jauhoa tavallisten jauhojen asemasta ruoanlaitossa ja leivonnassa. Leipä nousee hyvin ja maistuu herkulliselta. Monet ammattileipurit käyttävät tätä jauhoa ja ovat sitä mieltä, että jauho on varsin riittoisaa, leivät nousevat hyvin ja ovat maistuvia. Gluteeniton ja laktoositon Vaalea perusjauho on vitaminoitu. Tilaa heti!

Gluteeniton ja laktoositon Tumma perusjauhotumma-jauho

Gluteenittomalla Tummalla perusjauholla leivot helposti hiukan karkeampaa leipää. Leipä nousee hyvin, ja jauho antaa hyvän maun lähes kaikkiin karkeampien leipien resepteihin. Tummaa perusjauhoa voi mainiosti käyttää myös panerointiin ja ruoanvalmistukseen. Jauho sisältää sekä kuituja että pellavansiemeniä, joten se tekee hyvää vatsan toiminnalle. Tilaa heti! 

Luontaisesti gluteeniton Vaalea perusjauhovaalea perusjauho luonnollinen

Tämä jauho helpottaa ruoanlaittoa ja leivontaa sekä takaa herkullisen lopputuloksen. Voit
käyttää Vaaleaa perusjauhoa kaikkiin gluteenittomiin resepteihin ja korvata sillä lähes aina
tavallisen vehnäjauhon. Tilaa heti!

Luontaisesti gluteeniton Tumma perusjauhotumma perusjauho luonnollinen

Luontaisesti gluteenittomalla Tummalla perusjauholla leivot helposti hiukan karkeampaa leipää. Tummaa perusjauhoa voi mainiosti käyttää myös panerointiin ja ruoanvalmistukseen. Tilaa heti!

Maissitortillamixtortillamix

Nyt voit helposti ja nopeasti valmistaa omat tortillasi. Jauhoseos on valmistettu maissista, eikä se sisällä rasvaa. Paistettaessa ei myöskään tule lisätä rasvaa. Lisää seokseen vain vesi, ja saat ohukaistaikinaa muistuttavan taikinan, josta voit paistaa tortillat teflonpannulla. Täytä tortillat herkullisilla texmex-täytteillä. Tilaa heti!

Muffinssimixmuffinssi

Vihdoinkin tarjolla todella helppokäyttöinen valmisseos – lisää vain vettä ja ruokaöljyä. Muffinssimixistä voit helposti valmistaa erimakuisia muffinsseja maustamalla taikinaa, mutta myös maustamattomasta taikinasta tulee uskomattoman hyviä leivonnaisia. Tilaa heti!

Suklaamuffinssimixsuklaamuffinssijauhoseos

Suklaamuffinssimix on valmis muffinssijauhoseos, johon lisäät vain vettä ja ruokaöljyä. Sekoita ja jaat muotteihin. Paista 25 minuuttia, ja muffinssit ovat valmiita. Seosta voit käyttää myös esimerkiksi pikkuleipien valmistukseen. Tilaa heti!

Täysjyväleipämixtaysjyvajauho

Valmis jauhoseos täysjyväleivän leivontaan - lisää vain hiiva ja vesi. Tuloksena on mehevä, terveellinen täysjyväleipä, joka maistuu miedosti hapanleivältä. Vihdoinkin herkullista pureskeltavaa gluteenittomasti. 1 kg jauhoseosta riittää 2 leipään. Tilaa heti!

Auringonkukansiemenleipämix

Auringonkukansiemenleipämix on valmis jauhoseos. Lisää vain hiivaa ja vettä, ja voit leipoa mehevää, herkullista ja sopivan karkeaa leipää. Voit myös muunnella makua lisäämällä taikinaan esimerkiksi oliiveja, saksanpähkinöitä tai leipämausteita. Seos sopii mainiosti limppujen, teeleipien tai sämpylöiden leivontaan. Tuote tulossa valikoimiimme myöhemmin.

Vohveli/ohukaismixvohvelijauho

Valmisseos, josta saat paistettua herkullisia lettuja lisäämällä vain vettä. Maukkaita vohveleita valmistaaksesi lisäät vain vähemmän vettä ja hiukan ruokaöljyä. Tilaa heti!

 

Laktoositon Vohveli/ohukaismix

Valmisseos, josta saat paistettua herkullisia gluteenittomia ja laktoosittomia lettuja lisäämällä vain vettä. Maukkaita vohveleita valmistaaksesi lisäät vain vähemmän vettä ja hiukan ruokaöljyä. Tilaa heti!

Kahvileipämixkahvileipa

Kahvileipämix on valmis jauhoseos. Lisää vain vettä ja hiivaa (haluttaessa myös kardemummaa) ja saat taikinan, josta voit kaulia ja pyöritellä vaikka minkälaisia kahvipöydän herkkuja. Taikina sopii niin pikkupullien, pitkojen kuin kranssien valmistukseen. Tilaa heti!

Pizzamixpiirakkajauho

Loistava jauhoseos, joka sopii pizzapohjien lisäksi myös moneen muuhunkin. Lisää vain vettä ja hiivaa. Tilaa heti!

 

Kauraleipämixkauraleipa

Tämä jauhoseos sisältää kauraa, mikä antaa leivälle herkullisen maalaisleivän maun. Leipä on koostumukseltaan varsin tiivistä. Kauraleipämixiä voi käyttää myös esimerkiksi pannukakkuihin tai piirakkapohjaksi. Tilaa heti!

Terveellinen Kuituleipämix

Terveellinen, kuitupitoinen ja gluteeniton leipäjauhoseos. Terveys ja hyvinvointi vaatii tasapainoista ruokavaliota, jossa on riittävästi myös kuituja. Terveellinen Kuituleipä sisältää 13 % ravintokuituja. Mikäli et ole tottunut korkeisiin kuitupitoisuuksiin, voi olla hyvä, että aloitat varovasti Terveellisen Kuituleivän kanssa. Tuote tulossa valikoimiimme myöhemmin.

Puolukkarouheleipämixpuolukkaleipamix

Todella herkullinen, karkeahko leipä, josta on hyvä tehdä voileipiä. Helppo leipoa: lisää vain vettä, hiivaa ja siirappia (voit myös jättää siirapin pois). Tilaa heti!

Näkkileipämixnakkileipa7

Helposti työstettävä jauhoseos, johon lisätään vain vettä – ja hiukan ruokaöljyä, jos haluat hiukan kovempaa leipää. Kauli taikina haluamaasi muotoon. Näkkileipä on hyvää sellaisenaan, mutta sopii mainiosti esimerkiksi myös lisäkkeeksi jälkiruokajuustopöytään. Tilaa heti!

Italialainen leipämixitalialainen leipamix9

Erittäin hyvä jauhoseos, josta voi valmistaa erilaisia italialaistyyppisiä leipiä, kuten focacciaa, ciabattaa ja pizzapohjia. Lisää vain hiiva ja vesi, ja taikina on kaulittavissa. Voit maustaa leivän mainiosti erilaisilla mausteilla, kuivatuilla tomaateilla tai oliiveilla. Tilaa heti!

Luontaisesti gluteeniton Muffinssimixmuffinssimix luonnollinen

Vihdoinkin tarjolla todella helppokäyttöinen valmisseos – lisää vain vettä ja ruokaöljyä. Muffinssimixistä voit helposti valmistaa erimakuisia muffinsseja maustamalla taikinaa, mutta myös maustamattomasta taikinasta tulee uskomattoman hyviä leivonnaisia. Tilaa heti!

Luontaisesti gluteeniton Suklaamuffinssimixsuklaamuffinssimix luonnollinen

Suklaamuffinssimix on valmis muffinssijauhoseos, johon lisäät vain vettä ja ruokaöljyä. Sekoita ja jaat muotteihin. Paista 25 minuuttia, ja muffinssit ovat valmiita. Seosta voit käyttää myös esimerkiksi pikkuleipien valmistukseen. Tilaa heti!

Luontaisesti gluteeniton Täysjyväleipämixtaysjyvaleipa luonnollinen

Tämä leipäjauhoseos on juuri yhtä hyvää kuin tavallinenkin täysjyväleipäjauho. Seos on valmistettu luontaisesti gluteenittomista raaka-aineista. Taikinasta tulee herkullista karkeaa leipää. Tilaa heti!

Luontaisesti gluteeniton Piirakkamixpiirakkamix2

350 g pakkaus, joka riittää normaalikokoisen piirakkapohjan valmistukseen. Tilaa heti!

 

Ostoskori on tyhjä